Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Pater Raskin

Pater Raskin

Pater Raskin (familie-archief Raskin-Cleeren)

Ik krijg regelmatig de vraag : Wie was pater Raskin ? Was hij familie van ons ? Inderdaad hij is familie ! De grootmoeder van mijn vrouw was een nicht van hem.

Ik startte een pagina over pater Raskin in Wikipedia.

Meer : genea.renckens.be (klik Actueel – Weblog)

2 reactie's op “Pater Raskin”

 1. Maggie schreef:

  Dag Geert,

  weet jij misschien waar ik een stamboom van de familie Raskin kan opsporen? Vroeger interesseerde me dat niet zo, en nu mijn ouders zijn overleden heb ik spijt dat ik bepaalde vragen over onze afkomst niet gesteld heb. Blijkbaar was mijn vader (ver) familie van de Raskins in Stevoort. Ik ben van de Raskins die op de Groenmolen hebben gewoond.

  Alvast bedankt en met vriendelijke groetjes,

  Maggie

 2. Geert schreef:

  Beste Maggie,
  In oktober 1993 werd er door het Davidsfonds een herdenking met tentoonstelling georganiseerd in Stevoort. Bij die gelegenheid werd een boek uitgegeven over pater Raskin. Het is verkrijgbaar bij Ivan Santermans van Davidsfonds Stevoort-Wijer.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.