Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Oude postkaarten en foto’s

Delcampe.be is een verzamelaarswebsite. Op cartes-postales.delcampe.be vind je een enorme verzameling van oude postkaarten die te koop worden aangeboden. Er staan er écht ontzettend veel op, ook van onze streken… Klik maar eens op de naam van je gemeente.

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.