Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Woordwolk

Iemand stuurde me nog ’n leuke website door : wordle.net. Je kan er op basis van een tekst een woordwolk maken… Erg leuk om te ontdekken welke woorden je veel gebruikt in je teksten. Ik liet wordle eens los op deze blog :

wordle op mijn blog dd. 29/01/2011

wordle.net op mijn blog dd. 29/01/2011

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.