Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Palindroomdatum

Vandaag is een palindroomdatum 2020-02-02. De vorige was op 1111-11-11 en de volgende zal op 3030-03-03 zijn. Ook opvallend : we zijn vandaag de 33 dag van het jaar en er komen er dit schrikkeljaar nog 333…

Geef een reactie

Vul je naam en je email-adres in (een schuilnaam is toegelaten, maar het email-adres moet aan jou toebehoren). Schrijf een reactie. Captcha is een veiligheidscode die je moet overtikken. Klik "Verzend reactie" en je reactie wordt bewaard. Een reactie verschijnt slechts op de website nadat de webmaster het goedgekeurd heeft.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.