Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Erfgoeddag

Op 18 april 2004 bezochten we in het kader van de erfgoed dag in Alken het heemkundig museum “Zoe was Alleke”. Dit museum werd opgericht door Theo Cosemans, schoonbroer van mijn tante Madelein. Het museum is mooi en verzorgd, maar onze kinderen zijn er nog iets te jong voor.
Er was ook een voorstelling door Jaak Heeren van de geschiedkundige kring van Alken en van zijn genealogisch opzoekingswerk. Hij werkt met PRO-GEN, een genealogie-programma dat in Limburg erg veel wordt gebruikt en m.i. ook heel wat troeven heeft. De kennis …

Meer : genea.renckens.be (klik Actueel – Weblog)

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.