Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Brand op de Pannenwinning

De Pannenwinning of Pelender in de Helstraat te Kozen, is de hoeve waar Marie-Paule’s vader, Edgard Schreurs, geboren werd en opgroeide. Ze wordt momenteel bewoond door zijn ongetrouwde zus Irène en broer Raymond.
Doorheen mijn genealogisch opzoekingswerk is het mij gelukt om van al mijn eigen overgrootouders een portret te hebben of te destilleren uit een groepsfoto. Alzo heb ik van mezelf een volledige foto-kwartierstaat tot de 3de generatie kunnen opbouwen !
Voor mijn kinderen wil ik het vervolledigen aan de zijde van mijn vrouw… In het ouderlijk huis, de Pannenwinning of Pelender te Kozen, en dus bewoond door nonkel Raymond en tante Irène, hangen mooie portretten van hun ouders, de grootouders van …

Meer : genea.renckens.be (klik Actueel – Weblog)

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.