Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

kwartierstaat van mijn kinderen

Met de gegevens die ik de laatste weken gevonden heb is de kwartierstaat van mijn kinderen weer heel wat uitgebreid. Van hen zijn nu 931 rechtstreekse voorouders bekend. Dat begint bij 2 ouders, dan 4 grootouders, 8 overgrootouders, 16 betovergrootouders, 32 oudouders,… Als je ze allemaal samentelt kennen we er dus 931 !
Ik heb de eerste 11 generatie´s uitgedrukt : 16 bladen A3 met de korte zijde tegen elkaar gekleefd Dat geeft een document van bijna 7 m breed met in de hoogste generatie 1024 “kwartiernummers” ! Weliswaar een heel aantal lege gaten, maar in sommige takken gaat het soms …

Meer : genea.renckens.be (klik Actueel – Weblog)

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.