Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

“Nijs-Eussen” : geklasseerd graf te Opitter

grafzerk Nijs-Eussen

Nijs-Eussen, grafsteen

Mijn overgrootouders – telkens langs moeders zijde – waren Frans Hubert Juliaan Nijs (°Wilderen 19/07/1861 +Opitter 06/03/1937) en Anna Sybille Eussen (°Geleen 19/04/1860 +Opitter 08/05/1937).
Ze werden in een familiegraf begraven aan de kerk te Opitter (nu stad Bree). Ondertussen is de kerk van Opitter met haar omgeving beschermd (K.B. 21/9/1936 voor de kerk en K.B. 23/9/1997 voor kerktoren, kerkhof, kerkhofmuur en pastorie). Ook het graf van mijn overgrootouders ! Door een kleine herschikking werd hun grafsteen enkele 10-tallen meters verplaatst. Het is een mooie grafsteen, maar spijtig zijn de namen nog slechts zeer moeilijk leesbaar. Door de bescherming za

Meer : genea.renckens.be (klik Actueel – Weblog)

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.