Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Google Earth

Google Earth is werkelijk een geweldige applicatie ! Nadeel is dat je het als programma moet downloaden en installeren en dat een “zware en snelle computer” absoluut noodzakelijk is. Maar als je dat gedaan

schermafdruk van Peer met Google Earth

Peer (schermafdruk Google Earth)

hebt kan je als het ware met de hand de wereldbol met satelietfoto’s verdraaien en verschuiven, in- en uitzoomen, plaatsnamen opzoeken en zo meer.

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.