Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

startersdag

Starten als zelfstandige. Er komt toch heel wat bij kijken en daarom ging ik vandaag naar de UNIZO-startersdag. Een soort beurs met veel interessante standen… Allemaal willen ze je claimen. Vaak draait het om geld, goedkope leningen, enz. Ik heb vragen over het statuut en rond boekhouding. Meest interessant vond ik het gesprek met Ann Quaethoven van VLAO, Vlaams Agentschap Ondernemen. Ze was gefascineerd toen ik haar kort het euventa-project uitlegde en adviseerde me om deel te nemen aan de innovatie-wedstrijd www.enterprize.be .

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.