Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

gratis GSM-abonnement tot je 21ste

CelBel is een bedrijf dat ik zeker moet aanhalen voor al onze jonge lezers ! Het gaat hier namelijk over een nieuwe telecom-operator die zich europees wil vestigen en zoals alle ondernemingen denken zij daarbij aan klantenwerving op lange termijn. En bij wie kunnen ze daarvoor het best terecht : bij de jongeren natuurlijk ! Die krijgen tot hun 21ste een volledig gratis GSM-abonnement ! Dus jongeren : onmiddellijk doorklikken naar CelBel.

Ik heb uitgepuzzeld wat voor een bedrijf het is, wie het financieert, wie de website runt en zo meer. Geloof me vrij : het is écht betrouwbaar !

CelBel

gratis GSM-abonnement bij CelBel

Tags:

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.