Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

dossierkennis …

Van politieke commentaren en standpunten wil ik mij onthouden, maar Jo Vandeurzen heb ik vaak ontmoet in de tijd dat ik aktief was als leider van de Chiro. O.a. via de gemeentelijke jeugddienst engageerde hij zich voor de Genkse jeugd. Onze Chirogroep had in de 80-er jaren een ernstig tekort aan lokalen en dank zij steun van de gemeente Genk hebben we toen heel wat uitbreidingen kunnen realiseren. Enkele jaren later werden we geconfronteerd met onteigening van de kerkfabriekgronden waarop onze lokalen stonden t.v.v. bouwprojecten. Weerom dank zij steun van de gemeente, europese subsidies, giften uit verschillende hoeken en de inzet van de toenmalige leiding heeft onze chirogroep volledig nieuwe lokalen kunnen bouwen.  De goede dossierkennis van Jo Vandeurzen heeft ongetwijfeld bijgedragen tot dat project.

Chiro GEnk

Chirolokalen Genk Centrum (eigen foto)

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.