Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Bekogeld !

Deze blog heeft een internet-aanval moeten ondergaan. Tja… ’t is inderdaad nog steeds (of: al weer) oorlog op het internet.

Af en toe schrijf ik over gevoelige zaken in de internet-wereld… “Mijn domein gekaapt” was er zo eentje. Je zal het wel niet gelezen hebben want het is zeer technisch en diepgravend, nogal lang en alzo ongetwijfeld bestemd voor een zeer kleine groep lezers. Ik doe er mijn correspondentie met enkele internetspelers uit de doeken en – mijn vrijheid ! – ik publiceer hún coördinaten.

Op 5 januari is er een dubieuze reactie gepost op dit artikel (een kogeltje) … Enkele dagen later nog één, dan eens enkelen op een dag. Het escaleerde… En nu, 14 dagen later staan er al 1243 reactie’s, dat is al een hele bekogeling. Een gestuurde robot is bezig….

Gelukkig ben ik, door kennis, bij machte om mijn website goed onder controle te houden (hoop ik toch !). Al deze robot-reactie’s worden gewist en van nu is het niet meer mogelijk op dat bericht te reageren (als je dat toch wil doen, gelieve je reactie bij dit bericht te plaatsen !)

Het wordt me maar weer eens duidelijk hoe het allemaal werkt. Wat voor ’n jungle het intenet is… Een jungle is mooi, maar toch…

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.