Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

4-dagen-week

Mieke Vogels pleitte op de nieuwjaarsreceptie van Groen! om iedereen 4 dagen (32 uren) te laten werken… Ik vraag me af hoe het bedrijfsleven daarmee om zal gaan. Toen ik in 2005 bij Telenet op de personeelsdienst naar informatie vroeg omtrent tijdskrediet, en daarbij (onverstandig van mij !) aangaf dat ik – mét inlevering van loon – graag 4/5de zou werken, werd ik prompt ontslagen… Voor deeltijdse informatica-ontwikkelaars was geen plaats bij Telenet.

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.