Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Barcelona

Fantastisch hoe de Catalanen dit in elkaar staken. Onderstaande foto zegt weinig. Ook een video kan het moeilijk weergeven. Je moet immers de waterdruppels voelen. Het rond-jezelf effect van een waterpark, springende, zwierende, huppelende fonteinen… In een feërieke verlichting.
En dan “Barcelona” door de magistrale stem van Freddy Mercury. Lekker dicht bij mijn vrouwtje op deze milde herfstavond. Je wil mee dansen, maar dat lukt niet… Fonteinen dansen anders dan mensen. Liever genieten van het innemend schouwspel. Emotionele rillingen over onze rug. Tranen van geluk over hoe mooi de menselijke creativiteit is.

18015072_klein

2 reactie's op “Barcelona”

  1. Adrien van Tante Rooske schreef:

    Ja Geert, Die fonteinen zijn inderdaad indrukwekkend. Jaren geleden, op terugtocht van een reis naar Italie, moesten we in Barcelona overnachten en dan hebben vrienden ons het spectakel getoond van die uniek verlichte fonteinen in volle actie…Ondergetelijk.
    Nog “Gelukkig Nieuwjaar” gewenst vanuit Spaans Baskenland aan gans je gezin.
    Julia en Adrien

  2. Adrien van Tante Rooske schreef:

    onvergetelijk was het

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.