Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Mijn hart bloedt…

… op deze gezegende dag. Dat de duivel zelf één van mijn geestesgenoten zo sterk in zijn macht kreeg…

Ik bid opdat de oude en wijze mannen en vrouwen in alle gelederen van onze samenleving alles in het werk stellen om deze duivel te bannen. De schandpaal of strop is daarvoor niet nodig. Wél uiterste inspanningen om een juist oordeel te vellen, en de juiste mensen en middelen uit onze samenleving om dit hellevuur te bedwingen en de geleden schade te herstellen !

Jong leven moet kunnen ontluiken !

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.