Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Twitter

Als Google vindt dat de priv├ę-sfeer (privacy) enkel voor criminelen (misdadigers) is, dan had ik toch liever niet dat mijn vrouwtje gezien had wat hier zonet in onze tuin gebeurde… Ik ging de emmer voor de kerstboom vullen met wat zand en toevallig liet de buurvrouw ook haar hondje buiten. Nog eens een gezellig klapke gedaan over onze kinderen en de huisdieren ­čśë

Reacties zijn gesloten.

┬ę De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.