Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Verliefd

Waarom was ik vergeten dat ik verliefd op je was ?
Waarom vroeg ik je niet : “Hou je van mij ?”
Waarom streelde ik je niet ?
Waarom waren dingen belangrijker dan jij ?

Is het nu te laat ?
Hou je nog van mij ?
Wil je met me dansen, spelen, leven ?
Ik heb je lief

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.