Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Gezien

Ali Çaglar, christen-democraat, werd gezien op een bijeenkomst van de koepel van de “Grijze Wolven”, een extreemrechtse, Turks-nationalistische groepering.

Johan Sauwens, volksvertegenwoordiger, was enige tijd terug aanwezig op een bijeenkomst van het Sint Maartensfonds, een organisatie voor na-oorlogse hulp aan onze vlaamse jongens die streden tegen het oprukkende goddeloze communisme… Sauwens heeft het moeten bekopen met zijn ministerportefeuille …

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.