Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Chiro onder politietoezicht

Het spel van Chiro Meulenberg staat onder politietoezicht… Vorige week kreeg een leider een baksteen in het gezicht van een groepje jongeren nadat hij tussenkwam toen één van de jongeren in de buurt een meisje bedreigde. Burgemeester Yzermans verscherpt nu het politietoezicht en belooft versnelde uitvoering van hekken rond de chirolokalen…

zie ook : weblog van Stijn Van Dingenen

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.