Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Kerk Lutselus

3425604

O.L.Vrouw van de Vrede, Lutselus (20/07/2007)

Op 20 juli 2007 fotografeerde ik de O.L.Vrouw-Koningin-van-de-Vrede-kerk (Regina Pacis) van Lutselus (Diepenbeek). Ik publiceerde de foto op panoramio.com en ze is ook te bekijken via Google Earth. Vóór 25 december 2010 werd deze foto op het internet 829 keer bekeken. Op kerstdag stortte de kerk in t.g.v. de dikke sneeuwlaag op het platte dak. De foto werd nu al meer dan 5000 maal bekeken.

panoramiostats_kerk_Lutselus

statistieken van de foto : aantal keren dat de foto werd bekeken per dag

Eén reactie op “Kerk Lutselus”

  1. Karel schreef:

    straf hè hoe een bepaald onderwerp, lang onbenullig, ineens zoveel aandacht krijgt! Waarschijnlijk begint het met de honderden journalisten die zoeken naar een recente foto van de kerk?!?

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.