Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

snelbericht

Rond 16:00 u. kreeg ik een SMS van mijn zoon : “heb grote honger ben om kwart over 4 thuis zorg dat er eten op tafel staat”. Al fijn dat ik deze keer het bericht begreep : nog wat problemen met hoofdletters en leestekens, maar verder toch al juist taalgebruik en niet van die nieuwerwetse afkortingen. Met dingen als mobiele telefoons ben ik niet zo vlot, maar ik heb toch maar onmiddellijk geantwoord : “tot uw dienst jhr.” De afkorting van jongeheer heb ik hem achteraf moeten uitleggen.

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.