Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Nieuwsbrieven

Ik ben geabonneerd op enkele nieuwsbrieven van kranten waarbij soms mijn postnummer ingegeven is. Dagelijks krijg ik dan een bericht in mijn mailbox met de hoofdtitels van de krant. Meestal beginnen die mails met “Helaas is er vandaag geen nieuws uit uw gemeente“.

Gelukkig !” denk ik dan bij mezelf, “… geen overvallen en inbraken, geen verkeers- en andere ongevallen, geen branden, geen ruzies, …” Voor mij mogen ze die “Helaas” best weg laten uit die nieuwsbrieven.

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.