Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

(Terug)betaling tickets PP

Suggestie voor Chokri Mahassine (Pukkelpop) : onderhandelen met Jan Smeets (PinkPop), voor korting volgend jaar. Dan wordt de Limburgse verbondenheid nog eens aangehaald. Tevens is het een terechtwijzing naar de Nederlandse kritiek.

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.