Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof

Geert Renckens

informaticus – genealoog – fotograaf – auteur – vader – filosoof
blog.GeertRenckens.eu

Facebook

Het zal doorwinterde facebook-gebruikers nog niet zijn opgevallen, maar met de nieuwe tijdlijn en met het nieuwe archief deel je alles (= ook privéberichten), ben je verbonden met iedereen (= wereldwijd) en in je leven (= overal en voor altijd). Wat ze met de gegevens van de overledenen gaan doen is me nog niet duidelijk. Hangt er waarschijnlijk van af of ze naar de hemel of naar de hel gaan…

schermafdruk 02/03/2012

Reacties zijn gesloten.

© De teksten, afbeeldingen en media in dit document zijn auteursrechtelijk beschermd door nationale en internationale auteursrechten en mogen zonder voorafgaande toelating onder geen enkele vorm worden gepubliceerd of gebruikt. Citeren kan mits vermelding van auteur en datum en verwijzing naar de website blog.GeertRenckens.eu.